Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítězem MasterChef Česko je sedmnáctiletá Kristína!

15. 06. 2019 | Masterchef aktuality
Sedmnáctiletá studentka obchodní akademie Kristína Nemčková si odnáší titul nejlepšího amatérského kuchaře a půl milionu korun. Ve finále porazila své dva talentované kolegy dvaadvacetiletého Honzu a pětadvacetiletou Leu.

Tři nejlepší kuchaři letošního ročníku měli za úkol přesvědčit Radka Kašpárka, Honzu Punčocháře a Přemka Forejta perfektním tříchodovým menu složeným ze studeného předkrmu, hlavního chodu a dezertu.

Ačkoliv Kristína u předkrmu nestíhala, představila nakonec porotcům skvělý hlavní chod a perfektní dezert, který jí získal vítězství. „Dezert od Kristínky byl famózní a ten taky nakonec rozhodl,“ přiznal Honza Punčochář.

Vítězem MasterChef Česko je sedmnáctiletá Kristína!„Mně to prostě hlava nebere, jak někdo dokáže v sedmnácti předvést taková jídla,“ zazněla chvála i z úst michelinského kuchaře Radka Kašpárka.

Po vyhlášení výsledků, kterému přihlížel i zbytek TOP 16 a rodinní příslušníci finalistů, Kristína štěstím těžko hledala slova: „Já tomu asi nedokážu uvěřit, vůbec jsem nedoufala v to, že bych mohla vyhrát. Netuším, co se děje, mám běs v hlavě a jsem hrozně ráda, že jsem tu cestu zakončila právě takhle.“
 „Já jsem tam neviděl amatéry, viděl jsem profesionály a neskutečně jsem si to užil,“ shrnul poslední epizodu Přemek Forejt.

A jak komentují výsledek ostatní finalisté?


„Nejsem ani smutnej, Kristínce jsem to přál,“ přiznal Honza.

„Kristínka, je neskutečný talent, myslím si, že před sebou má opravdu zářnou cestu a MasterChef ji v tom může jen pomoct,“ hodnotila výběr poroty Lea.

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !