Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Octavia Mc Kenzie z pořadu Masterchef odešla za láskou přes půl zeměkoule

5. 10. 2012 | Masterchef aktuality
Finalistka soutěže Masterchef Octavia Mc Kenzie patří mezi soutěžícími k nejoblíbenějším kvůli své veselé a přátelské povaze. Málokdo ale ví, že má za sebou dramatickou životní událost. Kvůli své lásce opustila rodnou Jihoafrickou republiku a celou svoji rodinu.

Důvodem byla láska jako trám. "Seznámili jsme se, když jsem žila v Londýně a ke mně na návštěvu přijela kamarádka, která přivezla sebou okouzlujícího Slováka."

Octavia Mc Kenzie z Masterchef Za svojí láskou přijela Octavia Mc Kenzie na Slovensko poprvé v roce 2008. Poté začal naplno jejich vztah na dálku, o jehož výdrži mnoho lidí pochybovalo. "Po dvou a půl letech vztahu na dálku jsem se přestěhovala za partnerem na Slovensko.

Poté Octavia Mc Kenzie, která vystudovala módní návrhářství, absolvovala kurz vyučování angličtiny, aby mohla v cizí zemi snadněji najít práci.

Dnes už je Octavia Mc Kenzie – finalistka soutěže Masterchef  se svým přítelem zasnoubená. "Život na Slovensku není vždycky lehký, ale užívám si každou chvíli... drsné zimy, halušky a paprikáš i teplo a dusno nebo letní jídla," říká Octavia.

Jestli si bude Octavia Mc Kenzie dál užívat i účast ve fenomenální kuchařské show Masterchef, se ukáže už v pátek 5.10. 2012 ve 20:20.

Zdroj, foto: TV Nova
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !