Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pořad MasterChef bude na TV Nova moderovat Daniela Peštová

23. 08. 2012 | Televizní tipy
Natáčení fenomenální kuchařské show MasterChef, kterou TV Nova uvede už na podzim, je v plném proudu. Podívejte se na první exkluzivní fotografie z natáčení a přečtěte si něco o moderátorce Daniele Peštové. Bratislavské ateliéry, v nichž v těchto dnech vznikají první díly show MasterChef, jsou plné emocí, prvních bitev o vítězství i proher, pochval i drsných kritik.

Dramatické natáčení reality show MasterChef, kterou TV Nova uvede na podzim trvá zhruba čtrnáct hodin denně, kdy celou show snímá jedenáct kamer. Na průběh dohlíží devadesátičlenný štáb. Náročné natáčení bravurně zvládá i moderátorka pořadu Daniela Peštová. Jako milovnice vaření a kulinářských trendů i v pauzách mezi natáčením živě debatuje se soutěžícími i členy štábu a porovnává své kulinářské schopnosti a znalosti s ostatními.

Pořad MasterChef bude na TV Nova moderovat Daniela Peštová

Moderátorka soutěže MasterChef Daniela Peštová promluvila o své účasti v show, o vlastní vášni pro vaření i o obavách, které ji v souvislosti s její novou rolí moderátorky fenomenální kuchařské show provázejí. Blízcí Daniely Peštové vědí, že je vášnivou kuchařkou a poctivě sleduje kulinářské trendy.

I když je jako úspěšná modelka pracovně velmi vytížená, svou rodinu rozhodně neodbývá. "Mám tři děti, tak asi není překvapující, že vařím každý den. Jinak si to ani nedokážu představit," prozradila Daniela, která se v kuchy ni cítí jako ryba ve vodě a vaření je pro ni relax.

Právě kvůli jejímu pozitivnímu vztahu k vaření se rozhodla přijmout nabídku na moderování show MasterChef. "Moji blízcí ví, že vaření je skutečně moje srdeční záležitost, takže to až tak velké překvapení nebylo. MasterChef je sofistikovaný formát show a já jsem velmi ráda, že budu mít příležitost se i naučit něčemu novému," přiznala.

Spolu s netradiční pracovní nabídkou ale přišly i obavy. "Natáčení MasterChef je časově náročné, a tak se musely vyřešit všechny praktické věci ohledně dětí a mojí práce. A pak také možná reakcí na můj moderátorský výkon. Ale podle mě by se člověk neměl limitovat a tahle práce je pro mě výzvou.," dodala Daniela Peštová. Jak se jako moderátorka osvědčí, uvidí diváci už na podzim na TV Nova.

Nejlepší amatérští kuchaři z Česka a Slovenska bojují v soutěži MasterChef, kterou uvede na naše obrazovky TV Nova o jeden a čtvrt milionu korun a vydání vlastní prestižní kuchařky. To vše se děje pod dohledem odborníků z oboru gastronomie – Jiřího Štifta, Radka Šubrta a Martina Korbeliče.

Fenomenální kuchařskou show MasterChef uvede
TV Nova už na podzim
!


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy jsem neslyšela, že by D.Peštová byla milovnice vaření a kulinářských trendů.........přestává se mi líbit, jak každá modelka je hned skvělá moderátorka a já nevím co ještě......
pokud vím, tak si hoooodně střežila své soukromí i rozhovory a fotky byly v soukromí s ní problém......a najednou??????? ...bude moderátorka světového show ????? co tak najednou????
Obrázek uživatelky
profil
že s kuchařskými pořady se teď všude roztrhl pytel Smajlík. Nic proti, ale už je jich trochu moc a o kvalitní pořad člověk pomalu nezavadí Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles