Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petr Jonáš se v pořadu Masterchef pohádal s porotcem

5. 10. 2012 | Masterchef aktuality
I když bude dnešní díl soutěže MasterChef romantický, protože budou finalisté předvádět své schopnosti na opravdové svatební hostině, dojde přímo v kuchyni k velké hádce.

Finalista Petr Jonáš, který se stal pro tento den kapitánem červeného týmu, nezvládl organizaci s přípravou menu a svatebčané tak dostali jídlo později než od týmu modrých.

Petr Jonáš se v pořadu Masterchef pohádal s porotcemPorotce Radek Šubrt to hezounovi Petrovi vytknul, ten ale nezvládl kritiku a pustil se do ostré hádky. Na jeho straně ale nebyli ani soutěžící.

"Kdybych byla na Petrově místě, určitě bych sklopila uši a spíš bych si nechala poradit," přidala se na stranu porotce Šubrta finalistka Alice Vacíková.

Jak nakonec příprava svatebního menu dopadla a jaké následky měl Petrův špatný kapitánský výkon, uvidí diváci už dnes 5.10. 2012 od 20:20 v soutěži MasterChef.

Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nevadí mi jestli píšou hezoun a tak, ale vadí mi, že se to prezentuje jako soutěž o vaření. Oni sice soutěž í ve vaření, ale nám divákům je sevírována jenom trapná šou... Z vaření toho moc nevidíme... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkno tak to mě pobavilo jestli je tenhle soutežící ,,hezoun,, tak to už je ten svět asi trochu naruby
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles